Hvad du bør overveje når det kommer til tungt udstyr & udlejningskontrakter

  1. Størrelse

Inden du vælger udstyret du vil leje til dit projekt, skal du overveje størrelsen og råderummet af det, du arbejder på. Dit svar vil diktere den type byggeudstyr, du har brug for til at kunne udføre jobbet. De fleste byggeprojekter bruger tunge køretøjer, herunder byggekraner. Jo større dit projekt er, desto større udstyr har du brug for, til at kunne udføre jobbet hurtigere.

  1. Adgang til specialister og dele

Lejen af tungt udstyr fra Ramirent vil være en kritisk del af dit byggeprojekt, så det er vigtigt, at de altid fungerer som de skal for at undgå spild af tid og indtægter. Sørg for at overveje, om det udstyr, du lejer, har reservedele som er let tilgængelige, hvis der opstår problemer. Det er også en god ide at sørge for, at du har en specialist ved hånden fra dit udlejningsfirma, som er bekendt med hvert stykke tungt udstyr, du lejer, og kan hjælpe med eventuelle mekaniske fejl i god tid.

  1. Din oplevelse

Når det kommer til at leje udstyr, bør du holde dig til det udstyr, du ved hvordan man håndtere. Hvis du og dine medarbejdere ikke har erfaring med en række større maskiner, som du har brug for til dit projekt, bør du ansætte en professionel, der ved præcis, hvad de gør. Ved at få en person ind, som kender udstyret ind og ud, får du arbejdet klaret hurtigere og sikrer ydermere teamets sikkerhed.