Tips til rengøring af din carport

Nogle af vores kunder har haft spørgsmål om rengøring af carporten fra Bases. Her er nogle få tips, der kan hjælpe dig til at holde carporten pæn og ren, så bygningen holder længere.

Image result for carport

Overfladebehandling

Gulvet udsættes for meget slitage, og hvis du bruger cement til fundamentet (hvilket vi varmt anbefaler), vil det, hvis du har penge og tid til det, være fordelagtigt at behandle det med et par års mellemrum. Fundamentet vil blive udsat for tung brug, selv om bilen står stille, og hvis du bilen lækker nogen steder, kan du helt sikkert forvente, den efterlader nogle pletter. Hvis du har lidt ekstra sealer og/eller affedtningsmiddel, vil du være taknemmelig for, hvis du har efterbehandlet gulvet, når du inspicerer din bygning efter nogle år.

Grænser

Hvis du altid har et bestemt område, hvor du parkerer bilen, gør du allerede halvdelen af dette tip. Hvis du markerer det sted, hvor du parkerer, kan du holde alle løse genstande, du for nylig har opmagasineret i din carport væk fra din parkeringsplads. Tape virker godt, men et flot stykke malerarbejde og lidt tid kan få din parkeringsplads til at se godt ud. Hvis du ender med at køre ind i rammen på din carport, kan du hurtigt ødelægge strukturen.

Tør den af

Bare det at tørre din carport af med vand og sæbe kan afholde skidt fra at ophobes for hurtigt og efterlade din carport skinnende ren. Det er et enkelt tip, og der er nok nogen, der overlader rengøringen til regnen og blæsten. Ved at tørre eventuelle kanter og stolper, kan du undgå, at din carport bliver tilflugtssted for moder naturs uønskede gæster, især hvis du gør det et par dage efter en storm eller efter en tør periode.

Fjern sne og blade

Hvis du bor i et område, der bliver dækket af sne om vinteren, skal du sørge for at fjerne den sne, der hober sig op mellem snestormene. Vores strukturer er certificeret til at kunne klare snelast, og den vil normalt vær stærk, så længe der ikke er tale om vilde snestorme og ekstremt snefald. Hvis sneen ikke smelter på grund af temperaturen, kan is størkne og ophobe sig og gøre snelaget værre, når det sner igen. Når det bliver efterårstid, bør du sørge for at fjerne bladene. Blade vejer generelt ikke så meget, men når det regner eller er fugtigt i luften, kan bladene kan opsuge fugt og overbelaste carporten.

Bygningens placering

Ved at holde din bygning ren, kan du selvfølgelig undgå en del vedligeholdelse, og en måde at gøre det på er at sørge for, at din bygning er placeret på et sted, hvor vandet kan løbe væk fra bygningen. Hvis metalpladerne hele tiden er i kontakt med fugt, kan det forårsage skade, og hvis det er omkring fundamentet kan erosion finde sted, med mindre du har installeret på beton.

Tætningslister

Tætningslister kan købes i næsten ethvert stormagasin og kan bruges til at forhindre skidtet og naturen i at komme indenfor. Hvis din bygning er lukket, kan tætningslister gøre underværker for at øge luftkvaliteten i garagen.

Vores metalbygninger er de bedste af de bedste og af høj kvalitet. Det er ikke hensigten, at disse tips skal være obligatoriske, men de kan få din bygning til at holde længere og se bedre ud. Vores bygninger kan certificeres, isoleres og bygges med ekstra afstivning for at holde til gradvise belastninger på ekstremt høje niveauer. Elephant Structures laver bygninger, der holder, men disse tips vil bidrage til, at du vil have din bygning i lang tid.